ATTER PÅ SYDSPIDSEN DEN 23. APRIL 2023.

Jeg tog endnu en morgentur til Sydlangeland i håb om at vejrskiftet kunne give lidt flere fugle. Det blev ikke til det helt sjældne men der var et imponerende træk af Bramgæs som blev krydret med Knortegæs, Edderfugle, Fløjlsænder og Havlitter. På havet sås 2 rastende Tejster ved Bagenkop samt 1 ved Kelds Nor. Det blev også til 2 nye 2k Kaspiske Måger som ligeledes rastede på havet denne gang ved Vognsbjerg. De trak dog mod SØ lige så hurtigt som jeg opdagede dem. April har været ganske ok med 2k fugle.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge (r) 2k. Det har kunne betale sig at kigge lidt havtræk på det seneste da det har givet lidt måger. Begge fugle rastede under et minut herefter trak de mod SØ. Vognsbjerg den 23. april 2023.

Knortegås mb. Dagen bød på et ganske imponerende træk af Bramgæs samt nogle mindre flokke af Knortegæs. Bagenkop den 23. april 2023.