SKØN OVERRASKELSE – TO ADULTE SORTHOVEDET MÅGER I NORET PÅ TÅSINGE DEN 5. APRIL 2023.

Efter jeg var færdig med arbejdede hentede jeg Laila som var kommet med bussen til Svendborg sidst på formiddagen. På vejen hjem til mig ville Laila gerne lige forbi Noret og se om hun kunne få sig en Atlingand på årslisten. Desværre kunne vi ikke finde nogen… men hun fik i stedet sin første Rørhøg. Fræk som hun er siger hun pludselig jeg kunne godt tænke mig at finde en Sorthovedet Måge før dig… I det samme ser vi en flok Hættemåger og Stormmåger der letter nede bag noget rørskov… og vi kan straks høre kaldet fra en Sorthovedet Måge og jeg når lige at se en adult fugl før de forsvinder ned bag rørene igen. Vi finder ret hurtigt fuglen mellem den tætte rørskov og kan faktisk se der er to fugle. Jeg havde desværre både glemt kamera og skop så vi suser hjem og henter det. Da vi kommer tilbage kan jeg ikke lige finde fuglene men det kan Laila heldigvis og vi når at få lidt fotos af dem inden de flyver deres vej. I skrivende stund diskutere vi fortsat hvem der så dem først…. jeg tror dog Laila var et nanosekund hurtigere.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sorthovedet Måge adult. Så smuk en oplevelse hver gang. Noret, Tåsinge den 5. april 2023.

Sorthovedet Måge adult. Så var der afgang. Noret, Tåsinge den 5. april 2023.

Sorthovedet Måge adult. Tak for besøget. Noret, Tåsinge den 5. april 2023.