KASPISK MÅGE, CACTUS ELLER MIDDELHAVSSØLVMÅGE ? DEN 31. MARTS 2023.

Den 24. marts 2023 på vej hjem fra Netto kom jeg forbi en større flok måger ved Bregninge på Tåsinge, hvor jeg tidligere har set både Kaspiske Måge(r) og Middelhavssølvmåge. En måge sprang straks i øjnene men hvad var det for en art ?. Afstanden var stor og jeg havde ikke fået teleskopet med mig. Efter nogle minutter lettede den og forsvandt for mig henover nogle træer. Jeg nåede at få lidt fotos af den men kunne fortsat ikke bestemme den. Jeg viste den til Hans Larsson som også var i tvivl. Det er jo ikke så udsædvanligt at man løber ind i en af de større måger man ikke kan bestemme… men lidt irriterende er det jo altid. Er der læsere af bloggen der har et bud så skriv gerne og giv din mening med.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Måge sp. Det er fuglen længst til venstre. Kan der evt. være endnu en art i spil ?. Bregninge den 24. marts 2023.

Måge sp. Bregninge den 24. marts 2023.

Måge sp. Bregninge den 24. marts 2023.

Måge sp. En ret smuk hale og overgump. Bregninge den 24. marts 2023.