DEN ER HER ENDNU DEN ADULTE SORTHOVEDET MÅGE DEN 7. MARTS 2023.

Mens snestormen rasede i Nordjylland måtte vi andre kæmpe med en meget kraftig vind her i Øhavet. Lette køretøjer blev frarådet at krydse de to broer til Tåsinge, så jeg blev hjemme til sidst på eftermiddagen hvor vinden havde taget en smule af. Spodsbjerg området blev tjekket uden det store held. Ved Løkkeby var en landmand ved at pløje og det havde tiltrukket en god stak måger. Efter nogle minutters kig hvor jeg ikke kunne finde noget interessant imellem dem tjekkede jeg en større flok måger der rastede på engene. Den første måge jeg opdagede var en lækker adult Sorthovedet Måge. I felten var det ikke nemt at gennemskue om det var fuglen fra Drejet området med sikkerhed. Da jeg fik tjekket mine fotos igennem og sammenlignet med dem jeg havde taget i februar 2023 stod det klart at det var den samme fugl. Der var dog sket lidt marginale ændringer omkring hovedtegningen i forhold til sidste gang hvor jeg så den den 27. februar 2023.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sorthovedet Måge adult. Efter godt 15 minutter lettede den og fløj tæt forbi mig mens jeg sad i bilen og nød den. Løkkeby engen den 7. marts 2023.

Sorthovedet Måge adult. Selv om jeg har besøgt området ret regelmæssigt har jeg ikke set den siden 27. februar 2023 hvor den rastede ved Barager Nebbe. Løkkeby enge den 7. marts 2023.

Sorthovedet Måge adult. Efter den lettede kunne jeg ikke genfinde den igen. Løkkeby enge den 7. marts 2023.