SORTHOVEDET MÅGE ER ATTER TILBAGE DEN 20. FEBRUAR 2023.

Efter lidt hjemmehygge trængte jeg til at få lidt luft… så turen gik over middag mod Spodsbjerg området. Havnen var tom for måger så jeg smuttede til Drejet, hvor jeg straks spottede den adulte Sorthovedet Måge som jeg ikke havde set siden den 12. februar 2022 ved Barager Nebbe og senere 5 km vestligt for Barager Nebbe på nogle marker samme dag. Jeg fik taget lidt fotos i håb om at kunne sammenligne med tidligere år og se om der er noget der afsløre den som den samme. Men opførelsen samt med at der nu gennem flere år har været en fast fugl i området tyder meget på samme fugl. I skrivende stund har jeg ikke nået at fordybe mig i de forskellige fotos. I dag var den i øvrigt ivrigt kaldende , en lyd jeg ikke høre så ofte på de her kanter.

Foto: Henrik Knudsen, ´Copyright.

Sorthovedet Måge adult. Drejet den 20. februar 2023.

Sorthovedet Måge adult. Drejet den 20. februar 2023.

Sorthovedet Måge adult. Drejet den 20. februar 2023.

Sorthovedet Måge adult. Drejet den 20. februar 2023.