KASPISK MÅGE 3K I SEPTEMBER MÅNED DEN 8. FEBRUAR 2023.

Jeg skrev for kort tiden siden at jeg håbede på lang sigt at kunne lave en oversigt over Kaspiske Måge med alder i forhold til årets 12 måneder for at vise de mange dragter arten fremviser samt gennemgår lidt som de har gjort i Gull research. I første omgang har jeg haft fokus på 3k dragten og vist hvordan den kan se ud i januar og juni og i dette opslag kommer der et eksempel på hvordan arten kan se ud i september. For den enkelte måned er det altid den samme fugl jeg viser. Der vil forhåbentlig på sigt være fotomateriale nok til at vise forskellige 3k fugle fra fx. september osv.. Jeg satser på at alle de afbillede fugle bliver af fugle fra Langeland.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 3k. Spodsbjerg havn den 5. september 2022.

Kaspisk Måge 3k. Spodsbjerg havn den 5. september 2022.

Kaspisk Måge 3k. Spodsbjerg havn den 5. september 2022.

Kaspisk Måge 3k. Spodsbjerg havn den 5. september 2022.