SAMME STED SAMME FUGL – 4K KAPISK MÅGE VED TRANEKÆR FYR DEN 21. JANUAR 2023.

Jeg tror næsten godt jeg tør sige jeg er den eneste der er skør nok til at tjekke landbrugsmarker ret konsekvent for Kaspiske Måger på Langeland !. En disciplin danske birdere ikke har taget til sig og som de nok aldrig kommer til ?!. Det giver dog alligevel lidt sjove resultater og måske vidner lidt om at måger også kan være ret faste på de samme marker som de kan være det i havne. I dag genfandt jeg den 4k Kaspiske Måge som jeg Laila og jeg fandt den 27. december 2022 ved Tranekær Fyr. Fuglen var dengang selvfølgelig en 3k. Det var på nøjagtig den samme mark som i december 2022 jeg genfandt den i dag. Desværre var den mere flyvsk i dag, men et par hurtige dogmebilleder kunne straks  sammenlignes med billeder fra den 27. december 2022 og bekræfte det var samme fugl. Næppe breaking news eller raketforskning men for mig lidt interessant. Der skal selvfølgelig mange flere fund til før man kan sige om der er et mønster.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 4k. Næsten en måned efter vi så den første gang var den atter på plads i dag. Tranekær Fyr den 21. januar 2023.

Kaspisk Måge 3k (var den dengang). Bemærk på dette foto fra december 2022 den sorte streg på venstre tertial som man også kan genkende på første billede. Dagens flugtbilleder afslørede den også som den samme fugl, de var dog så dårlige at de ikke er være at vise, men gode at have i sit arkiv…. Så husk at tage så mange billeder som muligt hvis du ikke lige kan huske om det er den samme fugl du ser igen. Tranekær Fyr den 27.december 2022.