SMUK DAG MED GENTAGELSER DEN 18. JANUAR 2023.

Jeg fik heldigvis tid til en tur rundt på Langeland i dag efter arbejde og det passede med at solen brød igennem da jeg nåede ned syd på. Ved Ristinge genfandt jeg den Sortbuget Knortegås som jeg fandt den 16. januar 2023 samt den faste Sortstrubet Bynkefugl som Laila og jeg så første gang der den 2. januar 2023. I Bagenkop havn var der nogen færre måger inde end ved mit sidste besøg men jeg havde dog de 2 faste Kaspiske Måger hhv. 2k og 4k. Der var godt med Gæs rundt omkring på markerne samlet så jeg fx 6500 Bramgæs. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sortstrubet Bynkefugl. Denne art redder altid en fugletur. Ristinge den 18. januar 2023.

Havlit. Havet omkring sydspidsen af Langeland rummer store mængder af denne art. Tryggelev nor den 18. januar 2023.

Sølvmåge adult. Der er smæk på når denne fugl giver lyd fra sig. Bagenkop havn den 18. januar 2023.

Kaspisk Måge 4k. Nu hvor fiskestoppet er trådt i kraft er det med at nyde de få Kaspiske Måger der er tilbage. Hvis der ingen mad er at hente i havnene den kommende tid, så forsvinder de fleste af fuglene nok fra området. Bagenkop havn den 18. januar 2023.

Skarv. En ret lille fugl – bemærk det ret spinkle næb hos denne fugl. Rudkøbing havn den 18. januar 2023.