MERE REGN OG FLERE NYE KASPISKE MÅGER DEN 12. JANUAR 2023.

Selv om regnen piskede ned tog Peder Rasmussen og jeg alligevel afsted mod Sydlangeland. Vejrguderne havde lovet opklaring fra omkring middag og det valgte vi at tro på… Desværre blev det ikke som lovet, det blev til regn langt ud på eftermiddagen. Det blev derfor ikke til så meget andet end en del Sangsvaner og Knortegæs. En pause i Bagenkop havn gav en ny 4k Kaspiske Måge for året og i Klise Nor genfandt vi første den faste 2k som plejer at være i havnen og sammen med den var der atter en ny adult Kaspisk Måge… Så ud af dagens 3 fugle var der hele 2 nye for 2023.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 4k. Endelig lidt nye friske fugle i dag på Langeland. Denne 4k var en af dem, en fugl som havde ret meget sort i p4. Bagenkop havn den 12. januar 2022.