STOR – STØRST – STÆRKEST, BAGENKOP HAVN DEN 9. JANUAR 2023.

Hvis man er til Quentin Tarantino film, attitude samt pisse sit territorie af… så er havnemåger noget af det mest fascinerende man kan kigge på. Lige så meget jeg elsker at nørde i fjer og variation… Så synes jeg også det er utrolig interessant at følge kampene i kampene der hele tiden foregår når sådan en forsamling måger er samlet på et mindre område. Der ulmer hele tiden en eller anden form for tænding. Midt i “idyllen” kan “helvede” lige pludselig bryde løs. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sølvmåge vs Svartbag…. Bedst som man står og slapper af på sin “ynglingsplads” så kommer der bare en der er større og smider en væk. Man fornemmer næsten forskrækkelsen i blikket hos denne adulte Sølvmåge. Bagenkop havn den 9. januar 2023.

Svartbag vs Svartbag. Det er dog ikke længe denne youngster for lov til at stå på den nye plads før en adult Svartbag sætter den på plads. Bagenkop havn den 9. januar 2023.

Kaspisk Måge vs Sølvmåge. Den unge 2k Kaspiske Måge prøver at spille med musklerne ved se truende ud over for en 4k Sølvmåge mens en adult Sølvmåge spændt følger med i balladen. Ungdommen fik dog en på “hatten” og må få sekunder efter flygte i sikkerhed et andet sted i havnen. Bagenkop havn den 9. januar 2023.