HIMALAYA OG MÅGER DEN 9. JANUAR 2022.

Selv om dagens tur til Langeland atter bestod af de samme faste fugle dvs. en 2k Kaspisk Måge i Bagenkop havn og den samme 4k Kaspiske Måge fra i går i Spodsbjerg havn, så var der alligevel noget at glæde sig over…. Himalayasangeren var nemlig meget nemmere at se i dag. Lige som jeg ankom kl. 12.45 kunne jeg høre den og den blev ved med at kalde i korte og lange serier helt frem til kl. 15.00 hvor jeg atter forlod den. I samme tidsrum kunne den også ses rigtig fint i flere omgange mens den fou. i ca. 3 til 4 meters højde i nogle nåletræer, den var dog også kortvarigt helt nede ved jorden en enkelt gang.

Foto og Lyd: Henrik Knudsen, Copyright.

Himalayasanger. Selv om den sås rigtig godt i kikkert, så var det noget mere udfordrende at få den fotograferet. Vesteregn den 9. januar 2023.

Himalayasanger. Selv om det er et dogmefoto fornemmer man godt det er en anden type øjenbrynstribe end den man ser hos Hvidbrynet Løvsanger. Vesteregn den 9. januar 2023.

Himalayasanger. Kald. Vesteregn den 9. januar 2023.

Himalayasanger. Kald. Vesteregn den 9. januar 2023.