TILBAGE PÅ ØEN EFTER REGNVEJRET DEN 5. JANUAR 2022.

Da jeg slet ikke nåede at komme i felten i går pga. dagsregn og arbejde så var jeg klar til en tur efter fyraften i dag. Gæssene ved Ristinge Hale blev atter tjekket igennem og hybriden mellem Lysbuget og Mørkbuget Knortegås blev hurtigt genfundet. Da jeg ikke kunne presse mere ud af disse spændende fugle gik turen til Bagenkop havn. Her var den unge (2K) Kaspiske Måge atter hjemme. Et tjek af Spodsbjerg havn var atter en skuffelse, der var næsten ingen fugle inde. Ved Magleby sås en Rød Glente.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Mørkbuget Knortegås eller hybrid adult ?. Bemærk ret mørk ryg (men nok ikke mørk nok). Fuglen har en halsring der passer på en Sortbuget Knortegås. Hvis det er hybrid så høre den ikke til de mørkeste hybrider mellem Mørkbuget x Sortbuget. Ristinge Hale den 5. januar 2023.

Kaspisk Måge 2k. Den er da bare “nuttet”. Bagenkop havn den 5. januar 2023.

Kaspisk Måge 2k. Det er i øjeblikket ret nemt at holde de Kaspiske Måger i mandtal. Bagenkop havn den 5. januar 2023.

Kaspisk Måge 2k. Der er gode muligheder for at studere de forskellige fjer. Bagenkop havn den 5. januar 2023.

Kaspisk Måge 2k. Bemærk de karakteristiske lange tynde ben samt det aflange og lille hoved. Bagenkop havn den 5. januar 2022.