MERE HYBRID – GRØNBENET RØRHØNE X BLISHØNE DEN 20. DECEMBER 2022.

Det er altid spændende at se når naturen går sine egne veje og der kommer spændende hybrider ud af at to forskellige arter yngler sammen. De seneste år har jeg set mange spændende hybrider mest interessant var dog Skandinaviens første sikre ynglefund mellem Sortbuget Knortegås og Mørkbuget Knortegås som jeg så ved Spodsbjerg den 23. oktober og 28. oktober 2020 og som der kan læses mere om her på bloggen. En anden super spændende hybrid var et kryds mellem Hvinand og Lille Skallesluger som var blevet fundet ved Odense i marts 2022 (se mere på bloggen om dette fund den 27. og 29. marts 2022.) Derudover er det blevet til mange hybrider mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge som jeg også har skrevet en del om her på bloggen. Jeg er nu kommet i gennem  flere billeder af hybriden mellem Grønbenet Rørhøne og Blishøne ved Christianshavns Vold som jeg så den 18. marts 2022 og bringer derfor lige et par fotos mere af denne interessante fugl. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Grønbenet Rørhøne x Blishøne hybrid. Christianshavns Vold den 18. december 2022.

Grønbenet Rørhøne x Blishøne hybrid. Christianshavns Vold den 18. december 2022.

Grønbenet Rørhøne x Blishøne hybrid. Christianshavns Vold den 18. december 2022.

Grønbenet Rørhøne x Blishøne hybrid. Christianshavns Vold den 18. december 2022.

Grønbenet Rørhøne x Blishøne hybrid. Christianshavns Vold den 18. december 2022.

Grønbenet Rørhøne x Blishøne hybrid. Christianshavns Vold den 18. december 2022.