SMUK VINTEREFTERMIDDDAG PÅ LANGELAND DEN 14. DECEMBER 2022.

Jeg havde mindre tid til fuglene i dag men nåede dog alligevel og vende begge havne samt Kelds Nor. På trods af der ikke var så meget nyt at se på var der mange fine fugle alligevel. De Små Skalleslugere i Kelds Nor var steget ganske pænt i antal i forhold til i går (35 stk.), således kunne jeg i dag tælle 51 fugle (35 hunfarvet og 16 han). De 20 Bjergiriskerne havde i dag fået selskab af 11 Snespurve. Det blev desværre ikke til nogen Jagtfalk i denne omgang, så måske den allerede har fundet andre græsgange. I havnene havde jeg igen de faste Kaspiske Måger hhv. 1 1k og 1 3k. Nævnes skal til sidst også en Fjeldvåge samt 14 Sandløbere.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Fjeldvåge. Jeg skulle åbenbart bare klage lidt over jeg ikke længere så nogen fugle i Øhavet om vinteren mere, for nu ser jeg dem næsten dagligt. Tror dog de har en bedre sæson end de seneste mange år. Rudkøbing den 14. december 2022.

Kaspisk Måge 1k. De ville nu være rart med lidt flere nye fugle i havnene end den bare den faste ungfugl. Bagenkop havn den 14. december 2022.