DEN GØR DET IGEN DEN 7. DECEMBER 2022.

TILFØJET TO FOTOS AF FUGLEN DEN 8. DECEMBER 2022. SE DE SIDSTE TO FOTOS I OPSLAGET. 

Ved middagstid havde jeg tid til nogle timers birding og jeg satte kursen mod Langeland.. For at gøre en lang historie kort…. så fik jeg atter en oplevelse med en helt bestemt Kaspiske Måge. Den 30. november 2022. skrev jeg her på bloggen om hvordan en 3k Kaspisk Måge kom op til min bil mens jeg kørte rundt og tjekkede marker for måger. Fuglen er en “god ven” som jeg har haft meget glæde af i Spodsbjerg havn siden den ankom som 1k i efteråret 2020. I dag gentog scenen sig så igen, da den kom kaldende og landede ved min bil. Jeg blev helt varm om hjertet over denne fugl og det jeg får lov til at opleve sammen med den. Jeg skyndte mig at “skyde” lidt friske billeder af den. Den blev selvfølgelig belønnet og fik et par nyindkøbte skiver toastbrød. Jeg er spændt på hvor længe jeg får lov til at følge den, da den snart er udfarvet og derved bliver svær at genkende fremover. Da den også snart er kønsmoden forlader den nok også Langeland for at flyve “hjem” og yngle. Jeg håber dog den vender tilbage og laver samme nummer og lander ved siden af mig i fremtiden. 

Ude blandt alle mågerne var der godt med Gæs samt 2 adulte Havørne som sad og spiste et eller andet mens de blev drillet af lidt kragefugle. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 3k. En helt unik fugl. Langeland den 7. december 2022.

Kaspisk Måge 2k. Sådan så den ud i sommeren 2021. Spodsbjerg havn den 10. juli 2021.

Kaspisk Måge 2k. Fem måneder senere var der sket en del. Spodsbjerg havn den 11. december 2021.

Kaspisk Måge 3k. Siden forrige foto er der gået ca. 8 måneder og igen har den gennemgået store forandringer. Spodsbjerg havn den 15. juli 2022.

Kaspisk Måge 1k. Fra efteråret hvor den ankom og jeg ikke vidste hvilket tæt forhold jeg skulle få til dette individ. Spodsbjerg Havn den 24. november 2020