LIDT OPFØLGNING PÅ DE TO 1K KASPISKE MÅGER FRA BOTOFTE DEN 2. DECEMBER 2022.

Efter jeg fandt 2 1k Kaspiske Måger ved Botofte i går den 1. december 2022 vil jeg lige bringe et par fotos der lidt nemmere viser hvorfor det var Kaspiske Måger der gik på marken samt muligheden for at se forskellene på de to fugle samt variationen hos arten. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k. Denne fugl ses meget pædagogisk i selskab med en ung Sølvmåge. Bemærk fx. hvor mange fjer der er allerede er fældet på ryggen af den Kaspiske Måge samt de karakteristiske tertiærer. Botofte den 1. december 2022.

Kaspisk Måge 1k. Her ses fugl nummer to. Bemærk igen de samme kendetegn som nævnt ved første billede af den første fugl i forhold til den unge Sølvmåge der går til højre. Denne Kaspiske Måge har endnu ret lyse kanter på dækfjerene i forhold til den anden Kaspiske Måge. Botofte den 1. december 2022.