DAGENS NYE KASPISKE MÅGE STOD I SPODSBJERG HAVN DEN 24. NOVEMBER 2022.

Vejret var atter tungt og kedeligt… så for ikke at få en begyndende vinterdepression tog jeg en tur til Spodsbjerg havn om eftermiddagen. I første omgang var der få måger. Heldigvis kom der pludselig en del måger flyvende til fra NV og straks kunne jeg høre der var en Kaspisk Måge i mellem. Det var en ret generet 1K Kaspisk Måge med forholdsvise mørke undervinger, så et gen fra en Sølvmåge ville nok ikke kunne udelukkes. Sås den kun stående ville man tænke typisk fugl. Desværre stod den på nogen afstand og forsvandt efter få minutter igen og kom ikke tilbage selv om jeg blev hængende et stykke tid. Ventetiden blev brugt på at få aflæst en stålring på en tysk 2k Sølvmåge som igen stammede fra Lemkenhafener Warder på Fehmarn. Ellers bød turen på 10 Silkehaler ved Simmerbølle og 6 Sandløbere ved Drejet.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k. Den ville simpelthen ikke tæt på, jeg måtte nøjes med at glæde mig over endnu en ny fugl. Spodsbjerg havn den 24. november 2022.

Sølvmåge 2k. Normalt er det noget bøvl af få aflæst stålringene, heldigvis havde den her fugl ikke særlig “travlt”. Spodsbjerg havn den 24. november 2022.