HAVNE- OG MARKTJEK – LANGELAND DEN 13. NOVEMBER 2022.

Efter at have prøvet at kratluske flere steder og ikke kunne presse andet ud af det end lidt Silkehaler måtte jeg endnu engang sande at jeg i 2022 ikke har held med noget som helst inden for sjældne fugle… Jeg tænkte derfor mågerne kan da ikke svigte mig og tjekkede så Spodsbjerg og Bagenkop havn for Kaspiske Måger. Det blev det desværre heller ikke meget bedre af, jeg kunne ikke presse en eneste Kaspisk Måge ud af det. Lettere nedslået og med en selvstillid på nulpunktet samt med overvejelser om en ny hobby gav jeg pløjemarkerne en chance. Da jeg kom til Ormstrup ved Vesteregn var der endelig bid. Her var der 3 2k Kaspiske Måger, hvoraf 2 hang bag en traktor mens den sidste havde slået sig ned ved nogle køer sammen med nogle få Sølvmåger. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Efterårsarbejde for både bonden og mågerne samt undertegnede… Ormstrup den 13. november 2022.

Kaspisk Måge… Når selv mågen og koen begynder at undres over der bliver kigget på dem , så kan jeg ikke lade være med at tænke på om jeg mon er den eneste tosse der tjekker markerne for måger. Ormstrup den 13. november 2022.

Kaspisk Måge. Både koen og undertegnede siger god for undervingen. Ormstrup den 13. november 2022.

Kaspisk Måge. Bemærk det typiske jizz – lange ben og girafhals med lille hoved. Ormstrup den 13. november 2022.

Kaspisk Måge. Slut på en lidt tynd søndag på Langeland. Ormstrup den 13. november 2022.