LIDT MERE OM KORSNÆB UDFORDRINGERNE FRA CHRØ DEN 8. OKTOBER 2022.

I forbindelse med de Store Korsnæb i går den 7. oktober 2022 har jeg nu været igennem mine billeder. Desværre har jeg kun taget billeder af hannerne…. Jeg har foto af to forskellige hanner af Stor Korsnæb mens jeg fortsat er i tvivl om den fugl som jeg skrev om i går og som sad i grantræet. Jeg ved ikke hvor meget næbbet kan variere hos yngre fugle af Stor Korsnæb, men jeg undres fortsat over vi aldrig hørte stemmen af Lille Korsnæb. Grundregelen i min egen birdingfilosofi er hvis man er i tvivl så holder det ikke. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Stor Korsnæb han. Dette er den anden han af Stor Korsnæb som rastede på øen i går og ikke den samme som jeg bragte i et opslag i går den 7. oktober 2022. De 2 hanner sad sammen med en meters mellem i træet da jeg tog dette billede. ChrØ den 7. oktober 2022.