NU FINDER MIN FAR OGSÅ KASPISKE MÅGER ! DEN 29. SEPTEMBER 2022.

Jeg blev meget overrasket i dag da min gamle far på 82 år fandt en 2k Kaspisk Måge ved Allested Vejle på Midtfyn…..  Vi var lige ude at køre sammen da han pludselig siger hvad med den unge måge der står der på marken sammen med 6 Sølvmåger. Jeg tænkte først det kan han ikke mene… men vi smed bilen ind til siden og tjekkede fuglen. Til min overraskelse var den spot on – han lavede den lige foran næsen på mig og fik sig en ny ædelart…. Jeg var super stolt af den gamle. Der bliver næsten aldrig fundet en Kaspisk Måge på selve Fyn og så viser min gamle far lige vejen… 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k. (arkivfoto). Jeg havde desværre ikke kammeraet med i dag da det ikke var en fugletur vi var på og kunne derfor desværre ikke forevige min fars nye ædelart…. Spodsbjerg havn den 24. september 2022.