FARMERBIRDING – ALTID KLAR MED EN DAGSAKTUEL KASPISK MÅGE DEN 14. SEPTEMBER 2022.

Efter en udfordrende dag på arbejde hvor alt der kunne gå galt gik galt…. måtte jeg bare til Langeland og finde mig nogle Kaspiske måger. Oddsene var ikke gode i Spodsbjerg havn i dag da der ikke var nogen ude og fiske og det blev også blot til 2 fugle hhv. 1 2k og 1 3k som begge var fugle jeg havde registreret flere gange. Strategien blev ændret og efter at have tjekket flere marker hvor landmænd med deres store maskiner tiltrak måger var der endelig 1 1k fugl ved Løkkeby i en større flok Hættemåger/Stormmåger samt nogle få Sølvmåger. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k. Fuglen som står til venstre var i selskab med en 1k Sølvmåge. Løkkeby 14. september 2022.

Kaspisk Måge 2k. Genganger men en ret smuk immature fugl. Spodsbjerg havn den 14. september 2022.