TRÆKKENDE JUVENIL/1K BALTISK SILDEMÅGE VED SIMRISHAMN DEN 6. SEPTEMBER 2022.

Jeg har lige måtte bruge nogle dage på at tænke over denne måge som jeg så ved Simrishamn i Sverige den 4. september 2022. Det er dog altid godt at tænke lidt over det og kigge på billederne igen og igen…. Men det kan vist ikke være meget andet end en Baltisk Sildemåge. Så med denne her fugl blev det til 2 Baltiske Måger på turen. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Baltisk Sildemåge juvenil/1k. Fuglen kom trækkende og jeg så den mest gennem kameraret, hvilket ikke altid er en fordel da man så ser for lidt på fuglen og kun koncentrer sig om billederne. Simrishamn den 4. september 2022.

Baltisk Sildemåge juvenil/1k. Simrishamn den 4. september 2022.

Baltisk Sildemåge juvenil/1k. Simrishamn den 4. september 2022.