PÅ JYLLANDSTUR MED LAILA DEN 28. AUGUST 2022.

Vi havde atter planlagt en langtur til Jylland efter flere smukke fugle. Det blev i første omgang en tur med udfordringer da vi landede lige midt i epicentret for skybrud ved den smukke Kongeederfugl han som rastede ved Lystrup strand. Heldigvis kunne vi bruge det lokale toilet der stod på stranden som fugletårn og stå fint i tørvejr. Regnen var dog ikke slut da vi gik på jagt efter en Tredækker ved Herredsenge, men det stoppede os ikke fuglen kom i bogen. Laila var opsat på mere, så turen blev afsluttet ved Rudbøl Sø og Saltvandsssøen. Ved førstnævnte lokalitet så vi en 1k Hvidvinget Terne i selskab med 3 Rovterner. I Saltvandssøen blev det til yderligere 2 1k Hvidvinget Terner, 4 Sortterner samt en enkelt Rovterne…. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Hvidvinget Terne 1k. Saltvandssøen (tyske side) den 28. august 2022.

Hvidvinget Terne 1k. Saltvandssøen (tyske side) den 28. august 2022.

Hvidvinget Terne 1k. Saltvandssøen (tyske side) den 28. august 2022.

Hvidvinget Terne 1k. Saltvandssøen (tyske side) den 28. august 2022.