MERE AF DET SAMME – LANGELAND DEN 18. AUGUST 2022.

Det føles næsten som vi er flyttet til Langeland da vi næsten er afsted hver dag og i dag var heller ingen undtagelse for Laila og jeg. Vi snuppede endnu dag i felten under den ekstreme varmebølge der hærger landet. Vi tog først igen et par timer med sommerfugle ved Ristinge Klint og så igen både et par Duehaler og en enkelt Gul Høsommerfugl (senere fandt vi en ny ved Sædballe Fredmose). Ved Ristinge Klint var der i øvrigt et mindre fald af Løvsanger, Broget og Grå Fluesnapper, Tornsanger og Gærdesanger. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Gul Høsommerfugl. Ristinge Klint den 18. august 2022.

Gul Høsommerfugl. Ristinge Klint den 18. august 2022.

De seneste dage har vi selvfølgelig også tjekket en masse måger igennem og Bagenkop havn bød på en flot stor juvenil/1k han af Kaspisk Måge som både sås den 17. og den 18. august 2022. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge juvenil/1k. Bagenkop havn den 17. august 2022.