ÅRETS BEDSTE FUGLEBOG – OVERSIGTEN OVER DANSKE FUGLE DEN 13. AUGUST 2022.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Det er et mesterværk af en bog den nye oversigt over Danmarks fugle og det endda selv om der ikke er et eneste foto i bogen. Man glemmer simpelthen at der ikke er fotos når man sidder og læser de mange sammenstillede data. Jeg har selvfølgelig ikke nået at læse hele bogen da det er ikke mange uger siden den dumpede ned i postkassen. Det er nok heller ikke meningen at man skal læse den fra A til Z, den vil klart nok mest blive brugt som et opslagsværk. Bogen er for alle med interesse i fugle, så både den erfarne fuglekigger og nybegynderen vil kunne få glæde af den. Jeg ville ønske jeg havde haft sådan en bog da jeg var observatør på Blåvand Fuglestation og lige skulle tjekke om jeg havde haft ny Danmarksrekord i trækkende Småkjover osv. Et kæmpestort tillykke til 3-kløveret bag denne bog Jørgen Staarup Christensen, Tim Hesselballe Hansen og Palle Ambech Frænde Rasmussen som er hovedforfatterne.

Jeg glæder mig rigtig meget til at læse om mågerne….