ENDNU EN TUR TIL SPODSBJERG HAVN DEN 12. AUGUST 2022.

Det blev kun til en mindre tur i dag til Spodsbjerg havn da varmen var dræbende…. 30 grader og næsten ingen vind. Der var klart færre måger inde i dag, så slet ikke så spændende som i går. Jeg genfandt den store juvenile/1k han af Kaspiske Måge som ankom i går samt den mest faste af 3k fuglene. Der var ligeledes en evt. to Cactus fugle inde som begge var juvenile fugle. Ellers en stille dag på “havnekontoret”.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge juvenil/1k. Spodsbjerg havn den 12. august 2022.

Kaspisk Måge juvenil/1k. Spodsbjerg havn den 12. august 2022.

Kaspisk Måge juvenil/1k. Spodsbjerg havn den 12. august 2022.

Sølvmåge adult. Denne gamle fugl var ringmærket som ikke flyvefærdig unge den 16. juni 2012 Helleholm, Agersø lige NØ for Langeland. Der er blot 37 km mellem mærkestedet og havnen. Den er altså lige over 10 år gammel og den så fortsat godt ud. Svaret på fuglen kom med det samme fra Mikkel Lausten fra ZM, faktisk inden jeg var kørt fra havnen… Så er der noget ved at aflæse. Spodsbjerg havn den 12. august 2022.