VESTLIG SILDEMÅGE OG EN NY 3K KASPISK MÅGE I SPODSBJERG HAVN DEN 20. JUNI 2022.

En fyraftenstur til Spodsbjerg havn var ganske produktiv…. Først havde jeg atter 2 3k (A) Kaspiske Måger hhv. den fra den 18. juni 2022 plus endnu en ny fugl i dag. Siden hjemkomsten fra Skagen er det blevet til 3 forskellige 3k fugle på mindre end en uge i Spodsbjerg havn, hvilket jeg er ganske tilfreds med. Dagens overraskelse var 2 adulte Vestlige Sildemåger, hvoraf den ene var meget fotogen. Normalt er de Vestlige Sildemåger i havnene på Langeland altid meget sky og ikke nemme at komme tæt på, men i dag var det helt anderledes.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Vestlig Sildemåge adult. Spodsbjerg havn den 20. juni 2022.

Vestlig Sildemåge adult. Spodsbjerg havn den 20. juni 2022.

Vestlig Sildemåge adult. Spodsbjerg havn den 20. juni 2022.