DRIBLENDE NATLYT PÅ DET SYDLIGE LANGELAND DEN 19. MAJ 2022.

Natten til i dag tog jeg en runde rundt på flere oplagte lokaliteter for syngende natsangere… Forventningerne blev vanen tro ikke indfriet, men det var alligevel en fantastisk aften at være ude i. Der var nok lidt for megen vind men når temperaturen lå mellem 16 og 19 grader må man bare ikke klage. Mest spændende var en Blåhals i Snaremosen (sikkert en Sydlig og nok en ynglefugl), Savisangeren i Gulstav mose (siddet der et stykke tid) som ikke var nem at høre på grund af de mange frøer og tudser. Min første Kærsanger i år kom i bogen da jeg sluttede turen ved Løkkeby enge. Det blev også til rigtig mange Nattergale, næsten op til flere på de fleste lokationer jeg gjorde stop. Et natlyt på Langeland kræver man køre stille og roligt, der er uhyggeligt mange Dådyr langs vejene, bestanden må være vokset voldsomt de seneste år.

Lyd: Henrik Knudsen, Copyright.

Savisanger, Gulstav mose den 19. maj 2022.

Kærsanger. Løkkeby enge den 19. maj 2022.