ATTER EN SORT GLENTE OG LIDT SOMMERFUGLE PÅ SYDLANGELAND DEN 23. APRIL 2022.

Turen gik atter til Sydlangeland ikke tidligt men dog om formiddagen… NØ vinden fik ikke meget på vingerne, dog havde jeg atter en Sort Glente ved Fakkebjerg (om det evt. kunne være den samme som i går kunne jeg ikke afgøre). Dagens fugl lå ret højt oppe og den fortsatte med at skrue sig op til den blot var en lille prik indtil den pludselig i ret hurtig fart trak mod syd og det lignede den forlod Langeland. Den blev hurtigt afløst af en Trane som ligeledes lå højt oppe, det så dog ikke ud som om den kom nogen steder mens jeg var der. Jeg nåede også at bruge lidt tid på sommerfugle og fik set min førte Aurora i år ved Søgaard. Ellers blev det også til en masse Dagpåfugleøjer samt et par Nældens Takvinge plus Citronsommerfugl og Grønåret Kålsommerfugl. Det Hvide C ser ud til at have et godt forår da det atter blev til en i dag. Faktisk synes jeg at jeg allerede har set en del flere end jeg plejer at gør her i det tidlige forår. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright. 

Det Hvide C. En af de sommerfugle som jeg holder meget af. Søgaard den 23. april 2022.

Det Hvide C. Tror arten har et godt forår da jeg allerede har set en del. Søgaard den 23. april 2022.