ATTER EN NY REKORD FOR ENKELTBEKKASIN PÅ LANGELAND DEN 2. APRIL 2022.

Jeg kom ikke så hurtigt hjemmefra i dag da jeg kom til at skrive lidt om gamle dage på Feltstationerne på Club300.dk´s hjemmeside. Det var dengang jeg var ung og vanvittig nu må jeg nøjes med vanvittig. Så det blev blot til en lille “direktørtidtur” til Tranekær hvor jeg lige ville give Prærietranen en chance mere. Det gik ikke meget bedre end i går, fuglen var der ikke og jeg måtte nøjes med en enkelt Trane. Inden jeg atter kørte hjem gik turen til Spodsbjerg området, hvor jeg atter ville tjekke op på lidt Bekkasiner. Engen bød atter på godt med fugle, jeg fik trådt 39 Dobbeltbekkasiner og 8 Enkeltbekkasiner op, hvilket jeg var godt tilfreds med. Den 29. marts 2022 havde jeg i samme område “kun” 4 Enkeltbekkasiner, så der var dobbelt op i dag. Jeg gætter på det ikke længere kun er forårsrekord for Langeland, men det største antal der er registreret overhovedet….??.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Enkeltbekkasin… En delikat lille vadefugl med karamelstriber løbende ned af ryggen. Spodsbjerg den 2. april 2022.

Enkeltbekkasin. Bemærk hvor kort næbbet virker. Spodsbjerg den 2. april 2022.