SOMMERFUGLENE TRAK I MIG IGEN, TÅSINGE DEN 26. MARTS 2022.

Da vejret igen var helt i top med sol og varme tog jeg atter ud for at se på sommerfugle… Jeg multitaskede lidt mere i dag og fik hørt flere Grønspætter (det gjorde jeg faktisk også i går hvor det iøvrigt også blev til en Duehøg). Ellers var der godt gang i især Gransangerne. Sommerfuglene var også total aktive i dag og jeg havde nogenlunde det samme antal som i går. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Citronsommerfugl… Da jeg var lidt tidligere afsted i dag end i går, så nåede jeg et par siddende Citronsommerfugle inden de begyndte på deres evige flyvende rundt i skoven. Tåsinge den 26. marts 2022.

Nældens Takvinge. Nationalsommerfuglen på arbejde. Tåsinge den 26. marts 2022.

Nældens Takvinge. Altid rart med en god kammerat – den skarpe læsere ser straks at den sidder sammen med en Dagpåfugløje. Tåsinge den 26. marts 2022.

Det Hvide C. Også i dag kunne jeg glæde mig over denne meget smukke sommerfugl. Tåsinge den 26. marts 2022.

Det Hvide C. En ren mester i at falde sammen med omgivelserne. Tåsinge den 26. marts 2022.

Det Hvide C. Det næste øjeblik er den en ren fotomodel. Tåsinge den 26. marts 2022.

Lidt botanik skal der også være plads til her på bloggen. Tåsinge den 26. marts 2022.