SIDSTE DAG I NORDJYLLAND I DENNE OMGANG DEN 28. FEBRUAR 2022.

Da vi havde gjort sommerhuset klar gik turen fra Skagen til Lille Vildmose…. Inden vi forlod bygrænsen i Skagen havde vi en fin 2k Havørn der lå og kredsede over heden. Besøget i Lille Vildmose var en skøn oplevelse, der var så fint med Traner, Blisgæs og Havørne i luften. Kongeørnene så vi ikke, men pyt Laila havde jo allerede fundet en til os da hun opdagede årets første fugl i Skagen nogle dage forinden. Dagens oplevelse blev nu en total tillidsfuld Rørdrum som gik op og ned af en af de grusveje man køre på i området. En fotograf var så flink at gøre os opmærksom på den og inden vi sås om stod vi 10-12 mennesker og nød den, mens den gik rundt og søgte føde.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Rørdrum. Til at starte med skulle man kigge godt efter, men som det ses kiggede den også godt på os. Lille Vildmose den 27. februar 2022.

Rørdrum. Som tiden gik blev den mere og mere ligeglad med os. Lille Vildmose den 27. februar 2022.

Rørdrum. HVAD GLOR I PÅ… Lille Vildmose den 27. februar 2022.

Rørdrum. Tak for oplevelsen. Lille Vildmose den 27. februar 2022.

Havørn. Hele 5 fugle kunne nydes i samme træ, mens de sad og kiggede på frokosten. Lille Vildmose den 27. februar 2022.