ENDELIG KUNNE VI BIRDE SAMMEN IGEN DEN 9. FEBRUAR 2022.

Efter vi næsten ikke havde set hinanden i 2 år på grund af den pokkers corona, så var det i dag endelig igen blevet tid til at jeg kunne komme på en tur sammen med min gode ven Peder til Langeland. Vi har kørt så mange ture gennem årene, så jeg havde virkelig savnet disse super hyggelige stunder og hans gode humør. Vi fik set en stor del af det nordlige Langeland og havde en rigtig fin tur med flere friske årsarter… Især var Peder glad for at se den overvintrende adulte Sorthovedet Måge ved Drejet. Jeg var nok endnu mere glad for en ny 3k Kaspisk Måge (A) ved Fæbæk/Dageløkke på de samme marker hvor jeg sammen med Laila så 2 andre fugle den 4. februar 2022. Ellers blev det til Tejster, Sortgrå Ryle, Stenvendere og Havørne samt meget mere.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sorthovedet Måge adult. Så fedt at denne smukke måge har valgt at overvintre på Langeland. Drejet den 9. februar 2022.