SILKEHALE REDDER DAGEN RENT FUGLEMÆSSIGT DEN 26. JANUAR 2022.

Efter en lang dag indendørs så skulle der lige lidt frisk luft til sidst på eftermiddagen…. Et hurtigt lille smut op til Spodsbjerg gav blot de faste 10 Sandløbere samt en adult Havørn ved Drejet og som alle rastede ude på nogle sandbanker. Et mågetjek på nogle pløjemarker ved Simmerbølle gav ingen måger, til gengæld var der lige 6 smukke Silkehaler som lyste dejligt op på en grå dag i det levende hegn med æbler og bær. Det er ved at være længe siden jeg sidst har været heldig at se arten på Langeland, hvor der de senere år ikke har været så mange. Spændende om der er lidt fugle på vej til at gøre vinteren lidt mere hyggelig.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Silkehale. Selv på en grå dag lyser arten altid dejligt på med sin tillidsfulde adfærd og skønne stemme. Simmerbølle den 26. januar 2022.

Silkehale. Efter 10 minutter forsvandt flokken mod NØ. Simmerbølle den 26. januar 2022.