EKSTREMT TÅGET OG NÆSTEN TOMT DEN 12. JANUAR 2022.

Selv om det absolut ikke var spændende vejr i dag, hvor det næsten var tåget i alle de lyse timer, så nåede jeg alligevel en times mågetjek i Spodsbjerg havn og ved Rudkøbing. Spodsbjerg havn bød på 1 3k Kaspiske Måge (A) som var en af de faste fugle, så det var s.. lidt kedeligt. På vejen hjem tjekkede jeg også lige Rudkøbing havn, men heller ikke her var der meget at komme efter. Havnene er åbenbart gået totalt i stå, hvilket er lidt underligt efter en ganske god december i 2021. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 3k (A). Lyset er åbenbart blevet slukket i havnene, der er næsten tomt for Kaspiske Måger. Spodsbjerg havn den 12. januar 2022.

Hættemåge(r). Efter en lang dag efter mad mødtes fuglene til fællesbad sidst på eftermiddagen. Rudkøbing Vejle den 12. januar 2022.