JEG KAN HELLER IKKE BESTEMME DENNE MÅGE DEN 20. DECEMBER 2021.

Der er altid forhindringer på ens vej…. Da jeg kastede mig over mågerne var jeg ikke klar over, at selv mange år efter ville der fortsat være fugle i Danmark jeg simpelthen ikke kunne bestemme. Det er ikke som at lære at se forskel på en Brushane og en Prærieløber, når man først kender deres kendetegn, så kan man altid bestemme dem sikkert fra hinanden. Hos mågerne er der altid udfordringer og afvigere og sådan en løb jeg ind i Spodsbjerg havn den 18. december 2021. Jeg tror billederne taler for sig selv…. den er ikke nem denne store måge.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Måge sp 2k. Spodsbjerg havn den 18. december 2021.

Måge sp. 2k. Spodsbjerg havn den 18. december 2021.

Måge sp. 2k. Spodsbjerg havn den 18. december 2021.

Måge sp. 2k. Spodsbjerg havn den 18. december 2021.