DER FIGHTES TIL DET SIDSTE….LANGELAND DEN 19. DECEMBER 2021.

Jeg var hele turen rundt på Øen i dag…. Det startede også rigtig godt da jeg allerede ved Rudkøbing fik dagens første nye Kaspiske Måge (A). Det drejede sig om en 1k fugl som rastede på en pløjemark sammen med en masse måger. Jeg troede faktisk der var to fugle men en gennemgang af mine billeder afslørede at det var samme individ der bare havde taget en runde og landet et andet sted på marken uden jeg havde opdaget det. Det er mit første fund ved Rudkøbing og et af de mest vestlige fund jeg har haft på Øen/kommunen udover nogle fugle på Siø. Bagenkop havn kunne desværre ikke følge op på den gode start, så turen gik hurtigt mod Spodsbjerg… Undervejs sås 4 Sølvhejre ved Nørreballe og en adult Havørn ved Longelse. Der var lidt mere at hygge sig med i Spodsbjerg havn hvor jeg fandt 5 Kaspiske Måger (A), hvoraf der var 1 1k som var ny og dermed dages anden nye fugl. De resterende var gamle bekendte 2 2k og 2 1k. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k (A). Mit første fund ved Rudkøbing stod på en nypløjet mark lige uden for byen. Rudkøbing den 18. december 2021.

Kaspisk Måge 1k (A). Dagens anden nye fugl fandt jeg i Spodbjerg hvor den var sammen med 5 andre Kaspiske Måger. Spodsbjerg havn den 18. december 2021.

Kaspisk Måge 1k (A). Denne ellers meget faste ungfugl havde været fraværende i to dage, så jeg blev helt glad da den atter var kommet “hjem”. Spodsbjerg havn den 18. december 2021.