ATTER ET TJEK AF SPODSBJERG HAVN DEN 4. DECEMBER 2021.

Da tiden var lidt knap i dag blev det kun til et par timer i havnen… Der var nogen færre måger end i går, men jeg fik da sparket 5 (A) Kaspiske Måger op som på nær en var gengangere. Den nye var en 3k som rastede få minutter før den forsvandt mod syd efter den havde siddet på en bundgarnspæl øst for havneindløbet. Gengangerne var de faste 2 2k fugle, mens den lidt “grimme” 2k som jeg bragte et foto af i går atter var inde. Det samme var den 2k som ikke ses så tit. Det var alt hvad jeg fik presset ud af den lille lørdagstur til Langeland.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k (A). Da jeg ikke fik foto af dagens nye 3k fugl hvilket ellers sker sjældent, så kommer der et billede mere af den ” grimme” 2k fugl. Den har har det lige som mig vi vinder ikke nogen skønhedskonkur- rencer, men vores charme er i top !. Spodsbjerg havn den 4. december 2021.