TILBAGE I ARBEJDSTØJET – MÅGETJEK PÅ LANGELAND DEN 1. NOVEMBER 2021.

Så var ferien slut og det var atter blevet tid til at få tjekket mågerne igennem på Langeland…så jeg fik atter tjekket de to havne plus det løse. Bagenkop havn var “same old story” dvs. meget tomt og derved ingen Kaspiske Måger. Herfra gik det direkte mod Spodsbjerg havn hvor der også så meget tomt ud i første omgang. Men stille og roligt dukkede der 4 (A) fugle op. Det drejede sig om 2 2k samt 2 1k som alle var gen-gangere. Men i sidste ende var jeg bare glad for at se lidt Kapiske Måger på Langeland igen og der skal nok komme lidt nye fugle de kommende uger. Af andre fugle fra i dag kan nævnes Havørn i Klise Nor, Tornirisk 60 i Magleby og Sandløber 5 ved Baragge Nebbe. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k (A). “Dryptud” Spodsbjerg havn den 1. november 2021.