AFLÆSNING AF EN TYSK SKARV I SPODSBJERG HAVN DEN 19. AUGUST 2021.

I forbindelse med mine mågetjek på Langeland havde jeg den 9. august 2021 en yngre Skarv på molen i Spodsbjerg havn med en gul ring (F704) om benet. Førhen så jeg en del ringmærkede Skarver i Bagenkop havn især, men nu er der efterhånden blevet langt imellem dem. Om det skyldes nedgangen i bestanden eller der bare bliver ringmærket færre fugle ved jeg ikke. Så det var spændende med en aflæsning og der er netop kommet svar på den. Fuglen er mærket som ikke flyvefærdig unge den 27. maj 2020 på Fehmarn i Tysland som ligger knap 52 km fra Spodsbjerg havn. Tak til ZM for det hurtige svar.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Skarv 2k. Denne fugl var ringmærket (F704) i Tyskland den 27. maj 2020. Spodsbjerg havn den 9 august 2021.

Mellem mærkestedet og Spodsbjerg havn var der knap 52 km, så ikke den store rejse.