HAVEARBEJDE BEHØVER IKKE AT VÆRE KEDELIGT, TÅSINGE DEN 15. AUGUST 2021.

Den kraftige vind er fuglemæssigt ikke så spændende her på Sydfyn, så jeg brugte det meste af morgen samt første halvdel af eftermiddagen på at arbejde i haven…. Jeg havde selvfølgelig medbragt kameraet, man ved jo aldrig. Der var på trods af vinden helt pænt med sommerfugle, især var det skønt der atter var Storplettet Perlemorsommerfugl samt Det Hvide C. Jeg kunne lade være med at spekulere på om det var de samme individer der havde besøgt min have i løbet af den seneste uge. Den Storplettet Perlemorsommer- fugl som jeg fik som ny matrikelart i år turde jeg ikke gøre noget ved. Til gengæld var det måske muligt at skelne de enkelte individer af Det Hvide C som jeg  havde set samt fotograferet hhv. den 7., 12. og 15. august 2021. Det viste sig ret hurtigt de ikke var så svære at skelne fra hinanden, da deres grundfarve varierede og den fra i dag den 15. august 2021 havde et hvidt “o” istedet for et “c”. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Det Hvide C. Årets 1. individ. Tåsinge den 7. august 2021.

Det Hvide C. Årets 2. individ var meget lyst og mindre takket og hørte nok til formen hutchinsoni. Tåsinge den 12. august 2021.

Det Hvide C. Det 3. individ var nået lidt længere i alfabetet, da “c” var udskiftet med et “o”. Tåsinge den 15. august 2021.

Storplettet Perlemorsommerfugl. Mine billeder var desværre ikke gode nok til at skelne om der var flere individer på spil her. Tåsinge den 15. august 2021.

Hvepsevåge. Efteråret er så småt gået i gang, da det i dag blev til denne trækkende Hvepsevåge samt kaldende Skovpiber. Tåsinge den 15. august 2021.