SÅ FLYVER DER ATTER KEJSERKÅBER OG HVID ADMIRAL PÅ TÅSINGE DEN 29. JUNI 2021.

En lang dag i skoven gav årets første Kejserkåber (2 stk.) som fløj rundt med stor hastighed og derfor blev det kun til lidt elendig dogmedokumentation… men der kommer helt sikkert flere chancer i løbet af sommeren, da den kan være ret hyppig. Mere spændt var jeg på om jeg kunne finde Hvid Admiral da jeg slet ikke kunne finde den i 2020. Et af de bedste steder i skoven var desværre blevet ødelagt sidste år, men heldigvis ikke langt derfra i dag kom der pludselig en flyvende… Det var godt nok dejligt den fortsat kan findes. Det var et meget smukt og helt friskt eksemplar.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Hvid Admiral. En af de smukkeste sommerfugle man kan se her på Øen. Tåsinge den 29. juni 2021.

Hvid Admiral. Sad i perioder ganske højt oppe. Tåsinge den 29. juni 2021.