GULIRISK NY ART TIL TÅSINGE VED BJERREBY DEN 19. JUNI 2021.

I går blev der fundet en syngende Gulirisk ved Bjerreby hvilket var første fund for Tåsinge.. Da jeg blot bor 10 minutter fra hvor fuglen var fundet tog jeg i dag chancen og kørte derop omkring middag. Jeg mødte en anden fuglekigger der mente han havde hørt den, men som ikke var helt sikker. Vi stod lidt sammen uden der skete noget…. Jeg kørte herefter en lille tur rundt på Øen og vendte så tilbage til stedet og denne gang hørte jeg den to gange, men det var temmelig svagt… Dejligt med en ny Ø-art… dem er der lidt langt imellem. Der var også en rigtig fin 1k Grønspætte der både kaldte samt lod sig se samme sted. Umiddelbart drejede det sig om en hun, da skægstriben var sort.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Grønspætte 1k hun. Bjerreby den 19. juni 2021.

Grønspætte 1k hun. Bjerreby den 19. juni 2021.