“KLING KLANG CLANGA” DEN 1. APRIL 2021.

Dagen startede brutalt med at Søren Bøgelund pludselig stod ved siden af min bil mens jeg sad og tjekkede måger ved Klise Nor og samtidig snakkede i telefon og sagde der er lige trukket en Stor Skrigeørn !. Jeg røg ud af bilen da jeg troede den hang lige henover os, men ak ak den var trukket ind ved Dovns Klint og var kun muligvis fløjet denne vej….Jeg tog et mindre break fra mågerne og kørte lidt rundt og så både trækkende Havørn og Vandrefalk. Måske for at muntre mig selv lidt op kom jeg til at tænke på den linie Jesper Fårekylling synger i det årlige juleshow fra Walt Disney “Kling Klang Klinger” og fik den omskrevet til noget i retning af “Kling Klang Clanga” !…  Efter en times tid kom jeg atter til fornuft og kørte ned og tjekkede mågerne i Bagenkop havn og indså jeg aldrig bliver en ny Johnny Madsen. Det var nemlig en stor dag i dag, da det atter var tilladt at fiske og alle kutterne var også ude. Men træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen, det var ikke mange måger der blev trukket med ind, og det samme gjorde sig også gældende da jeg senere på dagen tjekkede Spodsbjerg havn. Min mågedag endte med at blive en tynd omgang, da jeg blot fik en 2k Kaspisk Måge i Bagenkop havn…. som selvfølgelig var den faste fugl. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Så er der atter frisk fisk i de Langelandske havne, hvilket glædede denne Svartbag. Bagenkop den 1. april 2021.