EN KOLD FRA “KASSEN” – NY KASPISK MÅGE I SPODSBJRG HAVN DEN 14. FEBRUAR 2021.

Endnu en kold dag som bød på smukt vejr og muligvis den sidste dag hvor solen kigger frem det næste stykke tid. Det måtte udnyttes til et mågetjek, især da jeg ikke nåede noget som helst igår. Spodsbjerg havn var heldigvis ganske levende, især er mågerne aktive når færgen kommer og går, da dens skrue åbenbart får lidt føde op til overfladen. Jeg havde 4 2k Kaspiske Måger i dag og de var alle 2k fugle hvoraf den ene var en ny fugl for mig, mens de andre 3 var de faste “amigos”. Dejligt der fortsat kan presses en enkelt ny fugl ud af det, det holder gejsten og humøret oppe.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

“Den nye Kaspiske Måge i klassen” viste fine hvide undervinger. Spodsbjerg havn den 14. februar 2021.

Den nye fugl så faktisk lille ud i forhold til de andre måger og jeg formoder det har drejet sig om en hun. Spodsbjerg havn den 14. februar 2021.