MIN VEN MED ET BEN OPHOLDER SIG FORTSAT I RINGE SØ DEN 19. NOVEMBER 2020.

Jeg havde desværre ikke så meget tid til fugle i dag, men nåede dog kort før lukketid et smut forbi Ringe Sø. Jeg havde ikke tjekket søen i lang tid og håbede der måske var et par måger at tjekke. I første omgang så der lidt stille ud, men pludselig kom der en Kaspisk Måge flyvende og til min store overraskelse var det den Kaspiske Måge med et ben som jeg fandt tilbage i januar 2020 og som jeg ikke havde set siden engang i august 2020. Den har heller ikke været meldt af andre siden min sidste obs af den, men mon ikke den har været der hele tiden. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Denne handicappede 2k Kaspiske Måge med kun et ben klare sig fint og har snart opholdt sig i søen i et helt år. Ringe Sø den 19. november 2020.

Undervingen er blevet flot hvid. Ringe Sø den 19. november 2020.

Et næsten identisk foto af den samme fugl fra den dag hvor jeg fandt den i søen. Bemærk hvordan undervingen har udviklet sig. Ringe Sø den 8. januar 2020.