KASPISK MÅGE DEN 28. AUGUST VS. DEN 29. OKTOBER 2020 – SPODSBJERG HAVN DEN 29. OKTOBER 2020.

Når man følger de Kaspiske Måger på næsten daglig basis som jeg har gjort i hele 2020 på Langeland, så får man flere fine chancer for at gense flere af fuglene igen og igen og derved kunne følge deres udvikling i fjerdragten. I dag den 29. oktober 2020 vente en 1k polsk mærket (P1R0) Kaspisk Måge tilbage til havnen, en fugl som jeg skrev om tidligere i dag. Jeg synes det kunne være spændende at bringe et par billeder, der viser hvor meget den har ændret sig på to måneder. Allerede da jeg så den i august kunne jeg ikke lade være med at tænke på der måske var et Sølvmågegen gemt i denne fugl…. Men indtilvidere regner jeg lige som polakkerne med at det er en Kaspisk Måge. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Her ses (P1R0) den på sin først dag i havnen. Spodsbjerg havn den 28. august 2020.

Her ses (P1R0) næsten præcis 2 måneder senere og der er sket meget imellemtiden. Spodsbjerg havn den 29. oktober 2020.