EN MORGENTUR TIL SPODSBJERG DEN 17. OKTOBER 2020.

Jeg tog en mindre tur til Spodsbjerg havn, da jeg havde en aftale med Liverpool og Everton lidt over middag… Engang imellem må mågerne erkende de kommer i anden række. Men inden jeg “faldt i havnen” fandt jeg en Stor Tornskade samme sted hvor jeg havde en den 1. januar 2016 med karakter af underarten homeyeri. Dagens fugl var dog en helt almindelig  fugl, men vanen tro en lækker fugl at se på. Der var meget stille i buskene, dog kunne to Isfugle nydes mens de jagtede rundt med hinanden. I havnen var der lidt måger at tjekke, men det blev kun til den faste og farvemærkede 1k Kaspiske Måge (VLCH). 

Aflæsning af Kaspisk Måge i Spodsbjerg havn: (VLCH).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Stor Tornskade – Det er et af de bedste efterår jeg har oplevet med arten i mange år. Spodsbjerg den 17. oktober 2020.

VLCH holder fortsat ud. Spodsbjerg havn den 17. oktober 2020.

Denne blege Sølvmåge har også opholdt sig længe i havnen. Spodsbjerg havn den 17. oktober 2020.