TO DAGE NÆSTEN UDEN KASPISKE MÅGER PÅ LANGELAND DEN 16. OKTOBER 2020.

Den kraftige NØ vind har ikke været særlig givende hvis man gerne vi se nogle Kaspiske Måger som jeg vildt gerne vil her i 2020. Jeg har så meget billigkøbt toastbrød i bilen som aldrig før… og nu har jeg ingen måger at give det til !. Jeg har nu gennemsøgt de to Langelandske havne i to dage ( den 15. og 16. oktober 2020 ) og set den samme 3k fra den 8. august 2020 begge dage i Bagenkop havn. Har været så “deprimeret” at jeg ikke engang har gidet at fotografere den…  Nå men der må vel komme nye fugle igen når vinden drejer og gutterne atter smider kutterne ud i bølgerne. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sammen med Fiskehejren har jeg har stirret som en sindsyg efter de Kaspiske Måger. Bagenkop havn den 16. oktober 2020.

Da jeg slet ikke har friske fotos af Kaspiske Måge vil jeg bringe en af de smukkeste ungfugle jeg nogensinde har haft i havnene. Jeg mindes ikke jeg før har oplevet en 1k Kaspisk Måge med en så smuk halekontrast. Bemærk næsten ingen sorte prikker i det hvide, det mindede næsten om en hale der kunne sidde på en Stor Sorthovedet Måge. I starten af september genfandt jeg den atter i Bagenkop havn. Spodsbjerg havn den 29. august 2020.