PÅ JAGT EFTER DET UMULIGE DEN 12. OKTOBER 2020.

Jeg havde i dag planlagt at jagte en sibirisk småfugl ved Hou Nordstrand på Nordlangeland. Mange ville ha` sagt glem det, men heldigvis var Laila Neermann frisk på at gøre en indsats.. respekt herfra. Så vi kratluskede hele morgen og selvfølgelig var der ingen Brun Fluesnapper i de små sommerhushaver eller Ørkensanger på stranden… men vi havde spændingen om at finde noget på en ganske uventet lokalitet. Bedste fugle blev en fin Enkeltbekkasin som Laila trådte op, en trækkende Bjergvipstjert samt en Stenpikker. På vejen mod syd havde vi om eftermiddagen ved Stoense Havn 158 trækkende Musvåger samt 4 Spurvehøge plus en Bjergvipstjert, alle rovfuglene trak ind ved Lundborg havn på Fyn. Vi sluttede en god fugledag af i Spodsbjerg havn, hvor vi så den faste ringmærkede (VLCH) 1k Kaspiske Måge.

Aflæsning af Kaspiske Måge i Spodsbjerg havn: (VLCH).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Pludselig lettede en fin Enkeltbekkasin foran Laila. Hou Nordstrand den 12. oktober 2020.

Der blev kæmpet benhårdt for at finde noget spændende, Laila forsvandt næsten helt ude i rørskoven. Hou Nordstrand den 12. oktober 2020.

“Kend den på knækket” er fortsat på plads. Spodsbjerg havn den 12. oktober 2020.